Smertebehandling

Smertebehandling hos Mixifit

Hos Mixifit har vi en evidensbaseret tilgang til smerter. Vi arbejder efter den nyere og opdateret biopsykosociale forklaringsmodel, hvor vi ser på hele mennesket og tager udgangspunkt i personens følelser og oplevelser fremfor, at se kroppen som en bil, der skal repareres og have skiftet en del, hver gang den ikke virker.

Vi er som mennesker ikke skabt som maskiner og skal derfor heller ikke behandles sådan. Smerte er en meget kompleks oplevelse. Derfor skal smerteklienten også have en behandling som er tilpasset særligt til personen. Med andre ord, så bygger vi en kasse rundt om klienten i stedet for at forsøge, at placere klienten ned i en kasse.

Vi arbejder igennem tryghed og forståelse og hjælper personen tilbage til en smertefri hverdag. Hos os er klienten altid en aktiv del af behandlingen og forløbet vil hele tiden blive tilpasset klientens situation, oplevelser, følelser og behov. Vi lærer personen at kunne bevæge og bruge kroppen igen smertefrit.

Vi hjælper med at få en dybere og bedre forståelse for selve klientens smerter. Forståelsen af hvorfor vi har ondt, har en langt større effekt på frygten for smerten og har vi mindre frygt for smerten har vi en langt bedre prognose for selve behandlingen af smerter. Med andre ord forståelse for smerter har en effekt på smerter.

Vil du gerne vide mere?

Udfyld min kontakt formular og bliv ringet op til en personlig samtale så du kan hører mere før du træffer en beslutning. Det er vigtigt at du er afklaret med dig selv inden opstart så vi i fællesskab kan skabe de bedste rammer for at skabe din succes.

Book indledende samtale om din smertebehandling her

[hubspot type=form portal=6067450 id=73f28499-f63a-4b3f-a679-d6826b5ff5fa]