Online Vægttabs Coaching

Online Vægttabs Coaching hos Mixifit

Hos Mixifit får man, ved online coaching, præcis det samme, som ved et almindeligt personlig træningsforløb, bare uden delen med personlig træning. Du vil stadig modtage coaching i dit vægttab, som er målrettet dit eget behov med fokus på hvor du står i dit liv lige nu.

Efter mange år i branchen har vi hos Mixifit specialiseret os i vedholdende strategier, som virker. Du får altså ikke bare en kostplan og en træningsplan, hvorefter du skal klare dig selv. Her får du hjælp til selvhjælp, hvor vi går i dybden med strategier og viden, der vil gøre dig mere selvkørende, så du efterfølgende kan klare dig selv også uden en træner. Det er i det store og hele vores største formål med alle forløb. Nemlig at uddanne vores klienter. 

Vi vil hver uge løbende holde kontakten igennem telefonisk kontakt, video opkald eller beskeder afhængig af din situation, Vi følger op på dit forløb igennem samtaler, videoanalyse af teknikken på dine øvelser mm. Vi vil tage fat på tidligere problematikker og nuværende barrierer, som står mellem dig og dit mål. Vi vil igennem coaching finde frem til din succes og nå i mål.

Hvem henvender et online træningsforløb sig til?

Et online forløb er for alle som gerne vil arbejde med sig selv og er villig til at gøre en indsat. Du skal altså være indstillet på at være 100% ærlig omkring forløbet og opretholde en god kommunikation. På den måde vil vi have mulighed for at levere den bedst mulige service og coaching til dig.

Online forløb er samtidig for dig, der måske ikke nødvendigvis bor i københavnsområdet, hvor jeg normalt holder til, men som gerne vil have min hjælp. Med min online service kan du bo i hele landet og stadig få den vejledning, som du har brug for. Det er min opgave som online coach at hjælpe dig til at være mere selvsikker både i træningscentret såvel som i kostjunglen med udgangspunkt i et vedholdende vægttab

Vil du gerne vide mere?

Udfyld min kontakt formular og bliv ringet op til en personlig samtale, så du kan hører mere før du træffer en beslutning. Det er vigtigt at du er afklaret med dig selv inden opstart, så vi i fællesskab kan skabe de bedste rammer for at skabe din succes

Booke en gratis og uforpligtende samtale her

[hubspot type=form portal=6067450 id=5fff7c08-37fb-4d97-9abb-10af9076dee9]